Αμαλιάδα: Διώχνουν από το σχολείο τον 15χρονο που μαχαιρώθηκε

Αμαλιάδα: Διώχνουν από το σχολείο τον 15χρονο που μαχαιρώθηκε

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή, το συμβούλιο αποφάσισε ο γιος της να απομακρυνθεί από το σχολείο του, για να αλλάξει περιβάλλον όπως έγινε και με τον δράστη της επίθεσης.

Μια πρωτοφανή απόφαση φαίνεται ότι έλαβε το συμβούλιο διδασκόντων του σχολείου στην Αμαλιάδα, όπου φοιτούσε ο 15χρονος μαθητής που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή, το συμβούλιο αποφάσισε ο γιος της να απομακρυνθεί από το σχολείο του, για να αλλάξει περιβάλλον, όπως έγινε και με τον δράστη της επίθεσης και μάλιστα, χωρίς να την ενημερώσουν για τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απίστευτη απόφαση.

Τα νέα σχολεία που καλούνται να πάνε πλέον οι δύο μαθητές είναι σε απόσταση 20 και 30 χιλιομέτρων από τα σπίτια τους! Ο μαθητής πλέον θα πρέπει να παίρνει καθημερινά ταξί από το χωριό στο οποίο μένει με προορισμό αρχικά την Αμαλιάδα και από κει να επιβιβάζεται σε λεωφορείο που θα τον μεταφέρει σε άλλο χωριό όπου βρίσκεται το σχολείο που καλείται να φοιτήσει. Μάλιστα το ίδιο λεωφορείο θα παίρνει και ο δράστης της επίθεσης! 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα