Αναφορά στον Άρειο Πάγο κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Αναφορά στον Άρειο Πάγο κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Η Λίνα Νικολοπούλου, ζητά να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες για την άδικη, όπως τονίζει, και παράνομη καταδίωξή της

Αναφορά στον Άρειο Πάγο κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή τον πρόσφατο έλεγχο που έγινε στα γραφεία της.

Η κ. Λίνα Νικολοπούλου ζητά να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες για την άδικη και παράνομη καταδίωξή της, όπως η ίδια σημειώνει, αλλά και για την εισβολή στα γραφεία της εταιρείας της MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 “όπου προέβησαν σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ έρευνα και κατάσχεση βιβλίων και στοιχείων καθώς και ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ηλεκτρονικού αρχείου των οικονομικών στοιχείων της επιχειρήσεως”.

Σύμφωνα με την σύζυγο του κ. Στουρνάρα, “παράνομη, καθόσον στην παραγγελία του Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών γίνεται λόγος για «ανακρινόμενη υπόθεση», χωρίς να προσδιορίζεται πουθενά στην έκθεση η υπόθεση αυτή, και μέχρι σήμερα ακόμη παραμένει άγνωστη” και “απολύτως άκυρη: καθόσον η μη περιγραφή συγκεκριμένου εγκλήματος στην σχετική έκθεση ερεύνης και κατασχέσεως, καθώς και ο μη προσδιορισμός συγκεκριμένης δικονομικής διαδικασίας, την καθιστά απολύτως άκυρη. Η έρευνα είναι μία σοβαρά ανακριτική πράξη, η οποία, σύμφωνα και με τα οριζόμενα από τον νόμο πρέπει να διεξάγεται όταν βασίμως μπορεί να υποτεθεί ότι η βεβαίωση του εγκλήματος μπορεί να γίνει μόνον με αυτήν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα