Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων

Καραμπόλα με δέκα οχήματα, εκ των οποίων δύο φορτηγά, σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά, κοντά στην έξοδο της Αττικής Οδού, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Καραμπόλα με δέκα οχήματα, εκ των οποίων δύο φορτηγά, σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά, κοντά στην έξοδο της Αττικής Οδού, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Από μία λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα εισόδου προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι, ένας οδηγός νταλίκας έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο της νταλίκας στο ύψος του 34 χλμ., με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να προσκρούσει πάνω στην διαχωριστική νησίδα και να ανατραπεί στο μέσο της Εθνικής Οδού.

Ως εκ θαύματος δεν προκλήθηκε μακελειό από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, ενώ από την ανατροπή της νταλίκας τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά ο οδηγός και ο συνοδηγός της νταλίκας. Στο σημείο η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία από μία λωρίδα, ενώ γίνονται προσπάθειες για να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Εθνικών Οδών.

SHARE:

24Media Network