Ανώγεια: Προσευχήθηκαν για την Αυστραλία

Ανώγεια: Προσευχήθηκαν για την Αυστραλία

Στην προσευχή τους το πρωί της Τρίτης οι πιστοί στον Αϊ Γιώργη στο Μεϊντάνι των Ανωγείων δεν ξέχασαν την πολύπαθη Αυστραλία.

Με μια προσευχή για τη δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πυρκαγιές Αυστραλία περιελάμβανε η δοξολογία το πρωί της Τρίτης στον Αϊ Γιώργη στο Μεϊντάνι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο anogi.gr: "η προσευχή μας ας πάρει δύναμη να ενωθεί να γίνει προσευχή ικεσία, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε πνευματικά, όπως και όσο τούτο γίνεται, που γίνεται, να δοθεί ένα τέλος στο θρήνο των συνανθρώπων μας εκεί στη μακρινή Αυστραλία. Όλοι εμείς εδώ από τα Ανώγεια, κρατάμε στο Άγιο Δισκοπότηρο, στο αντίδωρο, κοιτάζοντας παράλληλα την εικόνα του Αγίου μας του Αη Γιώργη, της Παναγίας μας, του Χριστού μας, υψώνουμε τα χέρια ψηλά, δέηση, με ταπεινότητα και δάκρυ να πάψει η συμφορά, να πάψει ο όλεθρος, να σβήσει ο πόνος και να χαμογελάσουν τα χείλη των αδελφών μας στην Αυστραλία.

ADVERTISING

Παίρνοντας παράλληλα δύναμη για να ξαναχτίσουν όλοι μαζί το περιβάλλον, τις ζωές τους και τα όνειρά τους. Τα Ανώγεια ξέρουν από ολοκαυτώματα, ξέρουν από δύναμη ξέρουν τι θα πει ξανά χτίζω από το μηδέν τη ζωή μου. Αυτή τη γνώση κάνουμε προσευχή, αυτή την προσευχή δύναμη και αυτή τη δύναμη παρακαλάμε το Θεό μας, να την προσφέρει στα αδέρφια μας στην Αυστραλία."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Αυστραλία
SHARE:

24Media Network