Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Το ωράριο λειτουργίας

Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Το ωράριο λειτουργίας
Ανοιχτα εμπορικά καταστήματα. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Ανοιχτά μπορούν να είναι σήμερα Κυριακή, σούπερ μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία. Επιτρέπεται η λειτουργία και των εμπορικών καταστημάτων. Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας. 

Τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έχουν τα καταστήματα σήμερα, Κυριακή 23 Μαΐου, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που ισχύουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00.

Η απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία , ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων.

Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 μέχρι τις 22:30 με εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 1 τη νύχτα και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τος ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Για τα λιανεμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους την Κυριακή 23 Μαΐου.

Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα