Απαγωγή 10χρονης: Στη φυλακή η 33χρονη

Απαγωγή 10χρονης: Στη φυλακή η 33χρονη
Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης MotionTeam

Στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας.

Στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη η οποία, μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση αρπαγής της ανήλικης κοντά σε σχολείο της Κάτω Τούμπας. Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.  

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της. Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.  

Για το κινητό και το λαπ-τοπ που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπισθεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν». Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση, μέτρο κατά του οποίου, όπως δήλωσε ο συνήγορός της, θα προσφύγει εντός των επόμενων ημερών. Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια -μόλις ολοκληρωθούν- τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το κινητό και το λαπ-τοπ που κατασχέθηκαν. Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίας της κατηγορούμενης προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή της σε άλλες παρόμοιες πράξεις.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα