Απειλές κατά κατοίκων για το γήπεδο της ΑΕΚ

Απειλές κατά κατοίκων για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προσφευγόντων, που έχουν καταθέσει αίτηση κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στο ΣτΕ, καταγγελλει ότι πολίτης δεχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο "θα της κάψουν το σπίτι"

Απειλητικό μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή καταγγελλει ότι δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Μαριλένα Ιατρίδου, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός και μία από τους 56 πολίτες που υπέβαλαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή κατά της κατασκευής του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προσφευγόντων, στο τηλεφώνημα καταγράφεται ένας άνδρας ο οποίος χρησιμοποιώντας προφανώς ψεύτικο όνομα, απείλησε ότι οι χούλιγκαν της ΑΕΚ θα κάψουν τα σπίτια των πολιτών που έκαναν την προσφυγή. Μάλιστα, ανέφερε και το όνομα ενός ακόμα από τους 56 πολίτες, για να δείξει ότι τους γνωρίζουν όλους, με αποτέλεσμα η Συντονιστική να καταλήγει ατο συμπέρασμα ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε τέτοια ενέργεια είναι οι αντίδικοί της (η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ). Κι αυτό γιατί όπως αναφέρεται, είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν την επίμαχη προσφυγή.

"Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια άσκησης τρομοκρατίας με μεθόδους μαφίας. Μεθόδους που εφαρμόζονται συστηματικά από την άνοιξη του 2014 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τις οποίες και καταγγείλαμε εκ νέου στην πρώτη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας των 56 πολιτών. Μεθόδους που το μόνο που αποκαλύπτουν είναι ο πανικός των εμπνευστών τους" αναφέρουν οι 56 κάτοικοι.

Ολόκλητο το μήνυμα που αφέθηκε ατον τηλεφωνητή, σύμφωνα με τη Συντονιστική, έχει ως εξής:

«Κυρία Ιατρίδου, καλή σας μέρα. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης δεν με ξέρετε, μένω εδώ στην Σειρήνων. Ηθελα να σας πω ότι έχετε κάνει με άλλους 55 μία κίνηση με την οποία ζητάτε να μη γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που το γήπεδο υπήρχε για εκατό χρόνια. Το πρώτο που σας λέω είναι ότι εμείς που δεν μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάρουμε θέση σ’ αυτό. Το δεύτερο που σας λέω είναι ότι επειδή έχω πρόσβαση στους χούλιγκανς, έχω μάθει ότι ήδη έχετε γίνει στόχος εσείς και οι άλλοι 55. Εχουν επισκεφτεί τα σπίτια σας, μέσα στα οποία έχουνε βρει πολλές παρανομίες και αυθαιρεσίες. Εχουν αποφασίσει να τα κάψουνε ούτως ώστε  όταν τα φιάξετε από την αρχή, να τα φτιάξετε σωστά και χωρίς παρανομίες. Επίσης, μία κυρία (…) έκανε την εξυπνάδα να πει ότι μένει (…) ενώ μένει (…). Μη νομίζετε ότι κι αυτή δε θα τη βρούμε. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι όσο ακόμα είναι καιρός, αποσυρθείτε από αυτό που έχετε ζητήσει, γιατί ένα είναι ότι δε θα κερδίσετε τίποτα και μόνο να χάσετε έχετε. Νομίζω ότι δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, είναι μια προειδοποίηση για το καλό όλων σας».

SHARE: