Δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Κατέθεσε υπόμνημα

Δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Κατέθεσε υπόμνημα
Ο Πέτρος Φιλιππίδης papadakispress

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, πρότεινε δύο πρόσωπα, για να εξεταστούν ως μάρτυρες, ενώ κατέθεσε και έγγραφες εξηγήσεις.

Απόντος του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώνεται η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος του, μετά τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε κακουργηματικές πράξεις. Ο ηθοποιός δεν προσήλθε ο ίδιος να καταθέσει ανωμοτί και υπέβαλε πολυσέλιδο υπόμνημα δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρότεινε να εξεταστούν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κ. Σπυρόπουλο, συγκεκριμένα πρόσωπα. Ήδη από το πρωί το εισαγγελικό κατώφλι φαίνεται πως έχει περάσει τουλάχιστον μία γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στο χαρακτήρα αλλά και στη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε δια συνηγόρου το έγγραφο υπόμνημα του με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται στο παρόν στάδιο ο ίδιος να εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, όπως άλλωστε μπορεί να πράξει σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Πλέον αναμένεται η απόφαση για άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση ελέγχονται τρεις καταγγελίες. Στην πρώτη με χρόνο τέλεσης το 2008, έχει καταγγελθεί βιασμός, ενώ στις άλλες δύο που αφορούν στα έτη 2010 και 2014, οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα