Οι νησιώτες έδιωξαν Κασιδιάρη και Λαγό – “Έξω οι δολοφόνοι”

Οι νησιώτες έδιωξαν Κασιδιάρη και Λαγό – “Έξω οι δολοφόνοι”
Αποτυχημένο ψηφοθηρικό σόου Κασιδιάρη Λαγού στη συγκέντρωση των νησιωτών

Λαγός-Κασιδιάρης έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση των νησιωτών στην Αθήνα, αλλά τελικά αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν αποδοκιμαζόμενοι.

Την εμφάνιση τους στη συγκέντρωση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών για το προσφυγικό/μεταναστευτικό, έκαναν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Λαγός επιχειρώντας να στήσουν ένα ακόμη ψηφοθηρικό σόου, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν.

Πάρα το γεγονός πως δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, αφού υπενθυμίζεται πως οι δύο υπόδικοι δεν βρίσκονται πλέον μαζί στην ίδια οργάνωση, στάθηκαν ανάμεσα στους νησιώτες. Αρχικά υπήρξαν ελάχιστοι που συνομίλησαν μαζί τους, όμως ήταν εμφανές πως αμφότεροι ήταν ανεπιθύμητοι για τους περισσότερους από τους συγκεντρωμένους.

Αποτυχημένο ψηφοθηρικό σόου Κασιδιάρη Λαγού στη συγκέντρωση των νησιωτών

Τελικά αυτό έγινε ξεκάθαρο όταν με μια από τις ντουντούκες ζητήθηκε “να αποχωρήσουν οι φασίστες από τη συγκέντρωσή μας. Δεν έχουμε καμία σχέση με δολοφόνους”. Η συντριπτική πλειοψηφία του πλήθους χειροκρότησε και φώναξε “Έξω τώρα η Χρυσή Αυγή” και έτσι μετά από λίγα λεπτά, Λαγός και Κασιδιάρης αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα