Άριελ Κωνσταντινίδη: “Όταν ήμουν 9 ετών, βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία”

Άριελ Κωνσταντινίδη: “Όταν ήμουν 9 ετών, βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία”
Άριελ Κωνσταντινίδη GLOMEX

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλά για δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου που την τραυμάτισαν, όταν ήταν μόλις εννέα και έντεκα ετών.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, βρισκόταν στον χώρο του θεάτρου από πολύ μικρή ηλικία. Η ίδια μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που την στιγμάτισαν.

Όπως εξηγεί, όταν ήταν μόλις εννέα ετών ο βοηθός σκηνοθέτη της παράστασης που συμμετείχε την έπιασε από τους ώμους και την φίλησε στο στόμα.

“Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα τρόμαξα, γιατί ήταν με βία αυτό το τράβηγμα. Τα έχασα. Μετά σκέφτηκα ότι δεν είναι τίποτα. Είχα μάθει ότι η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό που έπρεπε να φέρω εις πέρας. Έπρεπε να είμαι δυνατή. Έλεγα ψέματα για την ηλικία μου, ήθελα να είμαι μεγαλύτερη. Να με παίρνουν σοβαρά. Όλο αυτό με είχε κάνει στα δύσκολα να παγώνω και να λέω απλά εντάξει”.

“Θυμάμαι ότι η μητέρα μου είπε ότι θα με πάρει από το θέατρο. Τελικά, αυτός ο άντρας έφυγε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη οπότε δεν είχαμε πολλές επαφές”.

Στα έντεκα της χρόνια η Άριελ Κωνσταντινίδη έζησε ένα παρόμοιο σκηνικό. “Θυμάμαι τα χέρια του στο σαγόνι μου. Αυτό ήταν ακόμα πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Επίσης είχα την μεγάλη ενοχή πώς ο άλλος μπορεί να χάσει τη δουλειά του”.

Όπως εξηγεί, τα δύο αυτά περιστατικά την επηρέασαν μεγαλώνοντας. “Είχα αρχίσει να κεκεδίζω. Έκανα σαρδάμ. Ο εγκέφαλός μου δεν μπορούσε”.

“Όλα αυτά έχουν μια πολύ βαθιά ρίζα. Δεν τα ξέχασα, αλλά τα ξεπέρασα. Έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου”, παραδέχεται η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα