Αττική οδός: Ανακοίνωσε ότι θα δώσει 2.000 σε κάθε εγκλωβισμένο όχημα

Εγκλωβισμένα οχήματα στην Αττική οδό eurokinissi

Στην ανακοίνωση ότι θα καταβάλλει 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο όχημα προχώρησε η Αττική οδός.

Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται η Αττική οδός, σημειώνοντας πως πρόκειται να διαθέσει παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα.

Την αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο ΙΧ ζήτησε νωρίτερα από την Αττική οδό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την πρωτοφανή πολύωρη και αδικαιολόγητη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών κατά την επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Συγκεκριμένα, η Αττική οδός αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ενημερώνει ότι σε συνέχεια της πρωτόγνωρης και έντονης χιονοκαταιγίδας που σημειώθηκε χθες στην Αττική και με αίσθημα έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι στους οδηγούς και συνεπιβάτες τους που δοκιμάστηκαν στους οδικούς άξονες της Αττικής Οδού, πρόκειται να διαθέσει παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα. Οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο, εφόσον ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές.

Μέχρι και αυτή την ώρα οι άνθρωποι της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ επιχειρούν, μαζί με την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, προκειμένου να απεγκλωβιστούν και τα τελευταία οχήματα με τους επιβάτες τους, με ασφάλεια, υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK