Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κυκλοφοριακά προβλήματα σε δρόμο της Αθήνας εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σε ποιους δρόμους παρατηρείται αυτή την ώρα το εντονότερο πρόβλημα

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, ενώ εκτός λειτουργίας είναι σήμερα το μετρό με αποτέλεσμα ακόμη περισσότεροι να επιλέξουν σήμερα να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση απ’ την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας (άνοδο), λεωφόρο Αλεξάνδρας,στην Κηφισού από Πέτρου Ράλλη έως Ιερά Οδό, στη λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, στην Πειραιώς από Ομόνοια έως το ύψος της Τεχνόπολης, στην Φιλελλήνων στο Σύνταγμα, στη Βασ. Κωνσταντίνου στην κάθοδο καθώς και στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη).

Αρκετή υπομονή πρέπει να έχουν και όσοι σκοπεύουν να κινηθούν προς την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, καθώς είναι αυξημένη η κίνηση από Αθηνών έως την έξοδο Φιλαδέλφειας, επίσης απ’ τον κόμβο Καλυφτάκη έως το ύψος της Αττικής Οδού.

Στο μεταξύ, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια τρένων στον προαστιακό και στον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα λόγω προβλήματος στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας του ΟΣΕ, στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα