Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο για 14 μέρες σε σπίτι και τη βίαζε

Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο για 14 μέρες σε σπίτι και τη βίαζε
shutterstock

Θύμα βιασμού μια 25χρονη την οποία κρατούσε επι δυο εβδομάδες, παρά τη θέλησή της, στο διαμέρισμά του ένας 29χρονος στη Χαλκίδα που μετά απο μέρες συνελήφθη.

Συγκλονιστική μαρτυρία από μια 25χρονη Λιθουανή, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία πως κρατούνταν όμηρος στη Χαλκίδα επί 14 ημέρες, στο σπίτι ενός 29χρονου Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος τη βίαζε.

Σύμφωνα με την ίδια, η νεαρή βρισκόταν σε διαμέρισμα στην πόλη, όπου κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον 29 ετών άνδρα.

Ο άνδρας προσέγγισε την 25χρονη μέσω της πλατφόρμας του Viber, με τον ίδιο να την καλεί να έρθει στη Ελλάδα. Η άτυχη γυναίκα έφθασε στη Χαλκίδα στις 2 Σεπτεμβρίου το 2021.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, κατήγγειλε έντρομη στην αστυνομία τα όσα είχε βιώσει τις 14 ημέρες της ομηρίας της από τον 29χρονο.

Όπως η ίδια είπε, κατάφερε να ξεφύγει, καλώντας το 100, όταν εκείνος βγήκε για λίγο από το σπίτι.

Ο 29χρονος που αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη (16/09), εντοπίσθηκε από τις αρχές και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του, αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ήρθε σε ερωτική επαφή με τη συναίνεση της 25χρονης. Επιπλέον, υποστήριξε σθεναρά πως η κοπέλα ήρθε από τη Λιθουανία στην Ελλάδα, επειδή το ήθελε και ο ίδιος ήταν αυτός που της πλήρωσε τα εισιτήρια.

Ο 29χρονος αναμένεται τις επόμενες μέρες να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ για το περιστατικό έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα