Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: “Κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”

Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: “Κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”
Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε ερώτηση του NEWS 24/7 άφησε σαφέστατες αιχμές για όσα κυβερνητικά στελέχη επιδεικνύουν την πίστη τους, μη τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας Eurokinissi

"Ως μέλη της κυβέρνησης πρέπει να τηρούμε τους κανόνες που καλούμε τους πολίτες να τηρούν", ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχολιάζοντας την απόφαση Κουμουτσάκου να κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

“Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Ερωτηθείς από το News 24/7 και τον Γιώργο Σακκά, για την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου να κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας κορονοϊού στην Αττική, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας. Όλα τα μέλη της κυβέρνησης θα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα, και να τηρούμε τους κανόνες που καλούμε τους πολίτες να τηρούν”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, με tweet του το απόγευμα της Παρασκευής αναφέρθηκε στην κίνησή του απολογούμενος, λέγοντας πως δημιουργήθηκε θέμα από “μία ειλικρινή επιθυμία και ανάγκη που δημοσιοποιήθηκε ερήμην του” και πως δεν εθαρρύνει οποιονδήποτε σε αυτή την στάση, προτρέποντας όλους να τηρήσουν τα κυβερνητικά μέτρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα