Χαρδαλιάς: Παραμένει το SMS – Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

Χαρδαλιάς: Παραμένει το SMS – Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις
Ελεύθερες από την Μεγάλη Πέμπτη οι διαδημοτικές μετακινήσεις Eurokinissi

Παραμένουν έως 15 Μαΐου τα SMS, ωστόσο απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Ποιος κωδικός θα χρησιμοποιείται στο sms για μετάβαση σε κατάστημα εστίασης.

Την διατήρηση των SMS ανακοίνωσε τελικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό και μετά το “θρίλερ” που προηγήθηκε.

Ωστόσο, απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός Νομού, από αύριο, Πέμπτη 29 Απριλίου.

Στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε συγκεκριμένα πως η αποστολή μηνυμάτων στο 13033 θα συνεχιστεί έως τις 15 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία απελευθερώνονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και “ανοίγει” ο τουρισμός στη χώρα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από τις 3 Μαΐου όποιος θέλει να μεταβεί σε κατάστημα εστίασης θα στέλνει sms με τον κωδικό 6.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα του Πάσχα ανοίγει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μετατεθεί στις 11 το βράδυ. Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45. Η εστίαση θα ανοίξει υπό τους όρους που έχουν τεθεί, και μόνο για καθήμενους. Δεν επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα