Χίος: Λεκτική επίθεση με ύβρεις στον Μηταράκη για το μεταναστευτικό

Χίος: Λεκτική επίθεση με ύβρεις στον Μηταράκη για το μεταναστευτικό
Ο Νότης Μηταράκης στη Βουλή Eurokinissi

Ο Υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης έγινε δέκτης αποδοκιμασιών στη Χίο έξω από το Δημαρχείου του νησιού.

Επεισόδια έξω από το Δημαρχείο της Χίου σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της άφιξης του Υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου όπου συνεδρίαζε εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία υπερδομής 4.000 προσφύγων.

Οπως ενημερώνει το politischios.gr μερίδα συγκεντρωμένων στη θέα του Υφυπουργού εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πετάξουν μπουκάλια με νερό και καφέδες ενώ έσπασαν την πόρτα του Δημαρχείου Χίου κατά την προσπάθειά τους να μπουν μέσα στο κτίριο.

Δείτε το χαρακτηριστικό video

Εν συνεχεία, ο Χιώτης βουλευτής ανέλυσε την πρόταση της κυβέρνησης για τη δημιουργία νέας κλειστής δομής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο της Χίο στη θέση του εν λειτουργία καταυλισμού της ΒΙΑΛ που ανακοίνωσε πως θα κλείσει. Ο κ. Μηταράκης παρουσίασε επίσης το μέχρι σήμερα έργο της κυβέρνησης στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση

Καταδικάζει την επίθεση στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη ο ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινή του ανακοίνωση.  

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, για το προσφυγικό, είναι αυτονόητα καταδικαστέες. Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα