Χίος: Οι γιατροί πήραν τροχό για να κόψουν τα δαχτυλίδια ασθενή

Χίος: Οι γιατροί πήραν τροχό για να κόψουν τα δαχτυλίδια ασθενή

Η αγάπη του για τα δαχτυλίδια προκάλεσε οίδημα και... αδυναμία αφαίρεσής τους. Έτσι ο Χιώτης κατέληξε στο νοσοκομείο

Μια ασυνήθιστη περίπτωση επέμβασης απαιτήθηκε να γίνει πριν λίγες μέρες στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο Χίου. Συγκεκριμένα στα έκτακτα περιστατικά, όπως μεταδίδει το " Πολίτης Chios" εμφανίστηκε μεσήλικος κάτοικος από χωριό της νότιας Χίου με άφθονα δαχτυλίδια στα δυο χέρια.

Η επιμονή στα δαχτυλίδια του προκάλεσε, προφανώς, αγγειακά προβλήματα στα χέρια, με αποτέλεσμα αυτά να πρηστούν, τα δαχτυλίδια να μην βγαίνουν και να κινδυνεύουν να δημιουργηθούν θρομβώσεις. Στη θέα του ασθενούς οι γιατροί επέλεξαν την άμεση χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο στο χειρουργείο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να υποχωρήσει το πρήξιμο, οπότε κλήθηκε εργάτης της Τεχνικής Υπηρεσίας με τον τροχό να επέμβει!

Ευτυχώς η δουλειά εκτελέστηκε με Χειρουργική ακρίβεια, τα δαχτυλίδια που έπνιγαν τα δάχτυλα αφαιρέθηκαν δίχως να προκαλέσουν παράπλευρες ζημιές κατά την επέμβαση και ο ασθενής έφυγε από το «Σκυλίτσειο» με οδηγίες για το πώς η κατάσταση των χεριών του θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ωστόσο στο Νοσοκομείο υπάρχουν υποψίες ότι ο ασθενής πολύ δύσκολα θα αποχωριστεί την αγάπη του για τα δαχτυλίδια.

ΠΗΓΗ POLITISCHIOS

SHARE:

24Media Network