Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας - Κλείνει ο σταθμός μετρό "Μέγαρο Μουσικής"

,  25  2021.          . 
( /EUROKINISSI)
EUROKINISSI

Ποιοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας και ποιες ώρες θα κλείσουν σήμερα λόγω του πάπα Φραγκίσκου. Χωρίς στάση η διέλευση του μετρό από τον σταθμό "Μέγαρο Μουσικής".

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αθήνας θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα το μεσημέρι λόγω της επίσκεψης του πάπα Φραγκίσκου στην ελληνική πρωτεύουσα.

Πιο αναλυτικά, κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Λ. Β. Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως, όπως επίσης και στην Λ.Β. Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Σοφίας.

ADVERTISING

Κατά την κίνηση της πομπής του επισήμου, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μετρό: Κλείνει ο σταθμός "Μέγαρο Μουσικής"

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα από τις 12 το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής». Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάπας, Αθήνα, Μετρό
SHARE:

24Media Network