Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η Αλίνα Κωτσοβούλου – “Έχουν περάσει 14 χρόνια, δεν θυμάμαι”

Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η Αλίνα Κωτσοβούλου – “Έχουν περάσει 14 χρόνια, δεν θυμάμαι”
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο INTIME NEWS

Ούτε η κατάθεση της ηθοποιού Αλίνας Κωτσοβούλου έριξε φως στην υπόθεση αναφορικά με την κατηγορία του βιασμού που έχει αποδοθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την καταγγελία της πρώτη καταγγέλλουσας.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατέθεσε η Αλίνα Κωτσοβούλου, μία εκ των ηθοποιών που κλήθηκαν να δώσουν διευκρινίσεις γύρω από περιστατικά που αφορούν στην πρώτη καταγγέλλουσα και στην κατηγορία του βιασμού κατά του Π. Φιλιππίδη.

Ωστόσο, ούτε αυτή η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει κάποια ανάμνηση των όσων έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα στο δικαστήριο και την αφορούν. «Έχουν περάσει 14 χρόνια, δε θυμάμαι», ήταν η απάντησή της στις ερωτήσεις που της τέθηκαν, εξηγώντας πως έχει ήδη εξηγήσει στον συνήγορο πολιτικής αγωγής κ. Μίντζια, ότι δεν έχει εικόνα.

«Δυστυχώς όπως είπα και στον κ. Μίντζια την Άνοιξη που μου τηλεφώνησε, δε θυμάμαι καθόλου αν έχω πάρει τηλέφωνο την πρώτη καταγγέλουσα. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει και 70 τηλέφωνα την ημέρα», κατέθεσε και πρόσθεσε ότι: «Την πρώτη καταγγέλουσα τη γνώρισα στο θέατρο Μουσούρη όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δε θυμάμαι με τι συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να την χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δε θυμάμαι».

Πολιτική αγωγή: Η πρώτη καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι την πήρατε για ένα ρόλο. Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι μιλήσατε μεταξύ σας για την κόρη της;

Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι. Προφανώς αυτές οι κυρίες θυμούνται λεπτομέρειες…που τι να σας πω. Εγώ δε θυμάμαι.

Πολιτική αγωγή: Συμβαίνει σε ένα θεατρικό έργο να προστίθενται ή να αφαιρούνται ρόλοι;

Μάρτυρας: Μπορεί να συμβεί αλλά αυτό θα συμβεί στο έργο εξ αρχής, όταν μεταφράζουμε το έργο. Δε συνηθίζεται κατά τη διάρκεια των προβών να γίνεται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον από τη δίκη μου εμπειρία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα