Δίκη Λιγνάδη: Νέα αγωγή κατά Λιάγκα-Σκορδά – Ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ

Δίκη Λιγνάδη: Νέα αγωγή κατά Λιάγκα-Σκορδά – Ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ
Δημήτρης Λιγνάδης Eurokinissi

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά υπέβαλε ο δικηγόρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για την είδηση ότι έλαβε χώρα πάρτι με μπουζούκια στο κελί που κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σε νέα αγωγή κατά των Λιάγκα – Σκορδά για αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ, προτίθεται να προχωρήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως επισημαίνει η υπεράσπιση του, εξαιτίας ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, “η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι να μηνύσουμε άμεσα τον οιονδήποτε συμμετείχε μαζί με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην προβολή και τον σχολιασμό αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως, και να καταθέσουμε και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ. Τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και όλοι εμείς οι δικηγόροι του γραφείου του κου Αλέξη Κούγια θα αναζητήσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε”.

Όπως αναφέρει, στο επίμαχο βίντεο περιλαμβάνεται η είδηση ότι έλαβε χώρα πάρτι με μπουζούκια στις φυλακές Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης με τη συμμετοχή του ίδιου.

Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος“, επισημαίνει ο συνήγορος και συνεχίζει: “Κανένα πάρτι δεν έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ούτε αυτός ούτε οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έχουν καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε.

Η πληροφορία που μας έδωσε ο κ. Λιγνάδης είναι ότι αυτό που δημοσιοποιήθηκε, διοργανώθηκε και έγινε σε εντελώς διαφορετικό κτίριο από αυτό, στο οποίο κρατείται ο κ. Λιγνάδης, και το κελί, στο οποίο κρατούνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι σε εντελώς διαφορετική πτέρυγα, η οποία απέχει από το κελί του κου Λιγνάδη και των συγκρατουμένων του τουλάχιστον 100 μέτρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα