Υπόθεση Γιακουμάκη: Η πρόταση για ενοχή των 8, η απόφαση της Παρασκευής και το παράπονο της οικογένειας

Υπόθεση Γιακουμάκη: Η πρόταση για ενοχή των 8, η απόφαση της Παρασκευής και το παράπονο της οικογένειας
Υπόθεση Γιακουμάκη Eurokinissi

Ο Δημήτρης Μπούκας, δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, μίλησε για το πότε αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση στην εκδίκαση της υπόθεσης Γιακουμάκη, αλλά και για το παράπονο της οικογένειας του άτυχου φοιτητή όσον αφορά τη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης.

Πέμπτη με Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση στην εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως είπε στον Νews 24/7 στους 88,6 ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη και λεπτομερειακή εισαγγελική πρόταση».

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των οκτώ Κρητικών συμφοιτητών του Βαγγέλη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και την αθώωση του ενός. Το κατηγορητήριο αφορά στα καψώνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και στα πειράγματα που είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying και είχαν κάνει αφόρητη τη ζωή του άτυχου νέου, σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορούσε πλέον ούτε να βγει από την πόρτα του δωματίου του ή να κάνει ντους με την ηρεμία του. Κι όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στη Γαλακτοκομική Σχολή.
 

«Η σταχυολόγηση των καταθέσεων έδειξε ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος ανακρίβειες», είπε ο κ. Μπούκας και χαρακτήρισε «αναμενόμενη» την εισαγγελική πρόταση για τον προς απαλλαγή κατηγορούμενο. Μίλησε ακόμη για το παράπονο της οικογένειας Γιακουμάκη και της ελληνικής κοινωνίας κατ΄επέκταση, όσον αφορά στη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης, αναφέροντας συγκεκριμένα την υπόθεση που χειρίζεται και η οποία δικάστηκε λίγο πριν την παραγραφή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα