Δικηγόρος Λιγνάδη: “Ο πελάτης μου αρνείται όλες τις κατηγορίες – Είναι ειλικρινής και έντιμος”

Δικηγόρος Λιγνάδη: “Ο πελάτης μου αρνείται όλες τις κατηγορίες – Είναι ειλικρινής και έντιμος”
Ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη

Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του συλληφθέντος σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη. "Κατηγορείται για βιασμό, αρνείται όσα ακούγονται".

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έπειτα από το ένταλμα σύλληψης μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, δηλώσεις έξω από τη Διεύθυνση Ασφάλειας έκανε ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας.

“Από το μεσημέρι του Σαββάτου, αυτοβούλως προσήλθαμε ο κ. Λιγνάδης κι εγώ στο τμήμα Αναζητήσεων. Όπως ξέρετε η Ασφάλεια και η Εισαγγελία έχουν άριστη συνεργασία και ενημερωθήκαμε άμεσα γι’ αυτό και αποχωρήσαμε. Ο κ. Λιγνάδης έθεσε ευατόν στη διάθεση των αρχών και μόλις εκδόθηκε το ένταλμα συλλήψεως που έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο, ενημερωθήκαμε και ήρθαμε αυτοβούλως. Άλλωστε, το έχει δηλώσει εξ αρχής σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει θέμα ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει”, είπε ο κ. Γεωργουλέας που αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθεί τόνισε:

“Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας του 19ου τακτικού τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, θα λάβουμε την απολογία, θα μελετήσουμε τα αντίγραφα και τα υπόλοιπα με την απολογία”, ξεκαθαρίζοντας πως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του “εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό”.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε πως ο συλληφθείς, όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στην Αθήνα: “Επειδή έχω ακούσει πολλές φήμες, βρισκόταν στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα και αυτό είχε γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές για το που βρίσκεται πολύ πριν εκδοθεί το ένταλμα συλλήψεως”.

“Έχει οργανωμένη σκέψη”

Από εκεί και πέρα, ο κ. Γεωργουλέας ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τον “έντιμο και ειλικρινή”.

“Στην παρούσα φάση, επειδή δεν έχω λάβει δικογραφία, δεν θέλω να κάνω τοποθέτηση. Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Ο κ. Λιγνάδης είναι ένα άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής με οργανωμένη σκέψη, που έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεσή των αρχών”.

Καταλήγοντας, είπε: “Ο πελάτης μου δεν θέλει να πει κάτι. Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται. Θα έχει την ευκαιρία να ακουστεί και θα κρίνουν οι αρμόδιοι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα