Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: “Η Καρολάιν φοβόταν τον σύζυγό της κι έψαχνε σπίτι για να φύγει”

Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: “Η Καρολάιν φοβόταν τον σύζυγό της κι έψαχνε σπίτι για να φύγει”
Η αδικοχαμένη Καρολάιν με την κόρη της Instagram Αναγνωστόπουλου

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι απίθανο να είχε σταλεί από τον γυναικοκτόνο, υποστήριξε η δικηγόρος της.

Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας έψαχνε η αδικοχαμένη Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, όπως αποκάλυψε η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει. Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό, υποστήριξε η κ. Μάρκου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι απίθανο να είχε σταλεί από τον γυναικοκτόνο. Η κα. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε, λέγοντάς τη ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα