Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Τι απαντά για τις αναζητήσεις των ουσιών – “Το mail ανήκει στον Δασκαλάκη”

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Τι απαντά για τις αναζητήσεις των ουσιών – “Το mail ανήκει στον Δασκαλάκη”
Η Ρούλα Πισπιρίγκου Eurokinissi

Ο Όθων Παπαδόπουλος υποστήριξε πως το mail που φέρεται να χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου ανήκε στον σύζυγό της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει συμβουλέψει την πελάτισσά του να μην δίνει συνεντεύξεις.

Η άρνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου να συνεργαστεί με τις Αρχές και να δώσει τους κωδικούς του mail που φέρεται να χρησιμοποιούσε βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεοπτικής συνέντευξης του δικηγόρου της το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ, οι αρχές εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις για να ξεκλειδώσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθούν και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας. Επιβαρυντικό στοιχείο, ωστόσο, για την ίδια θεωρείται από τις Αρχές η άρνησή της να μη συνεργαστεί, με τις αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι “αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;”.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, το συγκεκριμένο mail δεν ανήκει στην ίδια, αλλά στον σύζυγό της, με τον οποίο το χρησιμοποιούσαν από κοινού, όπως δήλωσε τουλάχιστον ο Όθων Παπαδόοπουλος στον ΑΝΤ1:

“Έναν κωδικό είχαμε, αυτόν του κινητού της τηλεφώνου, ο οποίος δόθηκε μέσω εμού από την πρώτη ημέρα. Δεν έχουμε κωδικούς για την ηλεκτρονική διεύθυνση, γιατί δεν είναι δικό μας αυτό το mail. Ανήκει στον σύζυγο, Μάνο Δασκαλάκη. Όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές οικογένειες, ένας έχει έναν λογαριασμό και από αυτόν μπαίνουν όλοι. Δεν έχει τους κωδικούς και ήδη δόθηκαν στη δημοσιότητα αποτελέσματα έρευνας του συγκεκριμένου λογαριασμού. Συνεπώς, δεν είναι κλειδωμένος εφόσον μπόρεσαν να κάνουν την έρευνα και να εξάγουν κάποια συμπεράσματα”.

Παράλληλα, στο έτερο χθεσινό ρεπορτάζ που ανέφερε πως η 33χρονη είχε φροντίσει να διαγράψει όλες τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ο δικηγόρος της δήλωσε ότι “εγώ που είμαι συνήγορός της το ακούω πρώτη φορά”, ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί η πελάτισσά του δεν αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις, ο ίδιος είπε: “Έχω καταθέσει την άποψή μου, τη συμβουλή μου, ακολουθείται τις τελευταίες μέρες”.

Εν συνεχεία, σε ερώτηση σχετικά με το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε σε δημοσιογράφο χρησιμοποιώντας αλλοιωμένη φωνή, ο Όθων Παπαδόπουλος είπε ότι “αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε από κοντά αυτό το ζήτημα. Βέβαια δεν είναι στοιχείο της δικογραφίας αυτή τη στιγμή“.

Τέλος, σχετικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα