Δημήτρης Κουφοντίνας: Η εισαγγελέας απορρίπτει το αίτημα διακοπής της ποινής του

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η εισαγγελέας απορρίπτει το αίτημα διακοπής της ποινής του
Δημήτρης Κουφοντίνας Eurokinissi

Την απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα να διακοπεί η ποινή του για λόγους υγείας πρότεινε η αρμόδια εισαγγελέας. Σε εξέλιξη η διαδικασία.

Την απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα να διακοπεί η ποινή του για λόγους υγείας πρότεινε η αρμόδια εισαγγελέας, με τη διαδικασία να είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Η πλευρά του απεργού πείνας ζήτησε κατά τη συζήτηση, να γίνει δεκτό το αίτημα για όσο χρόνο οι δικαστές κρίνουν, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του βαρυποινίτη προτού ξεκινήσει παλι να εκτίει την ποινή που του έχει επιβληθεί ως καταδικασθείς για συμμετοχή στην 17Ν. Όπως επεσήμανε, με το νόμο του 2020 διατάχθηκε η επαναμεταγωγή του στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού όπως έγινε με 27 άλλους κρατούμενους.

Ήδη έχει εξεταστεί ως μάρτυρας ο αναπληρωτής διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας, εντατικολόγος, Χρήστος Γεωργιάδης. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει «σώας τα φρένας» ωστόσο η υγεία του εγκυμονεί κινδύνους καθώς υπάρχουν επιπλοκές από την άρνηση του να λάβει τροφή εδώ και 57 ημέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα