Δήμος Θεσσαλονίκης: Κι άλλος αντιδήμαρχος εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κι άλλος αντιδήμαρχος εμβολιάστηκε εκτός σειράς
Το δημαρχείο Θεσσαλονίκης Eurokinissi

Τον εκτός σειράς εμβολιασμό του παραδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και ΚΕΠ, Στέλιος Λιακόπουλος, ενώ υπάρχουν καταγγελίες και για άλλα στελέχη

Νέο “κρούσμα” εμβολιασμού εκτός σειράς εντοπίστηκε στην διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Στέλιο Λιακόπουλο να παραδέχεται ότι έδωσε το όνομά του μαζί με εκείνο εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και στα ΚΑΠΗ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε αποπέμψει την τότε αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδουκαι τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή, για εκτός σειράς εμβολιασμούς σε δύο ιδρύματα της πόλης.

Η παραδοχή του κ. Λιακόπουλου, σύμφωνα με το Voria.gr, ήρθε μετά από καταγγελία της δημοτικής συμβούλου, Ιωάννας Σπανού, η οποία έκανε λόγο για 8 άτομα που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς, με τον Δρόσο Τσαβλή να αφήνει υπόνοιες για αντιδήμαρχο.

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Στέλιος Λιακόπουλος παραδέχτηκε ότι εμβολιάστηκε και ο ίδιος, δίνοντας το όνομά του στις 10 Ιανουαρίου στον κ. Αηδονόπουλο μαζί με τη λίστα των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι και στα ΚΑΠΗ. “Είμαι επικεφαλής του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, επισκέπτομαι άτομα στο σπίτι τους, έχω πρόβλημα σοβαρό υγείας”, ανέφερε υποστηρίζοντας πως ήταν μέσα στη λίστα κανονικά. “Προς τιμήν σας ότι το λέτε ότι ήσασταν εσείς. Αλλά γνωρίζεται πολύ καλά ότι δεν έπρεπε να είστε σε αυτή τη λίστα”, ανέφερε ο κ. Τσαβλής, ο οποίος καταλόγισε στον δήμαρχο δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναφέροντας ότι προβλήματα υγείας έχει και η κ. Ακριτίδου που επίσης αποπέμφθηκε για το θέμα των εκτός σειράς εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα