Δολοφονία Άλκη: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 22χρονος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου

Δολοφονία Άλκη: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 22χρονος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 12ου ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 22χρονος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη. Διώκεται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή καθώς και οπλοκατοχή.

Στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Τρίτης (15/02) ο τελευταίος εκ των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, κρατείται με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, ενώ ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές χθες το πρωί.

Σύμφωνα με το ένταλμα, διώκεται -μεταξύ άλλων- για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξη που βαρύνει και τους 11 συγκατηγορούμενούς του, που κρίθηκαν ήδη προφυλακιστέοι.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, στο όχημά του εντοπίστηκε ένας σουγιάς και γι’ αυτόν τον λόγο σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για οπλοκατοχή.

Ο 12ος κατηγορούμενος αφού μεταχθεί ενώπιον εισαγγελέα για την ενεργοποίηση του εντάλματος, θα παρουσιαστεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, τονίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα, ούτε γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι υπόλοιποι και την επικείμενη επίθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα