Δολοφονία Άλκη: Υπάρχει και 12ος δράστης – “Εκδίκηση” έψαχναν οι εμπλεκόμενοι

Δολοφονία Άλκη: Υπάρχει και 12ος δράστης – “Εκδίκηση” έψαχναν οι εμπλεκόμενοι
Μεταγωγή των συλληφθέντων για την δολοφονία του Άλκη intime

Ως "αντίποινα" σε επίθεση που είχαν δεχθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ από οπαδούς του Αρη οι δράστες προχώρησαν στην δολοφονική επίθεση και τον φόνο του 19χρονου Αλκη.

Νέες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη δολοφονία του Αλκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες ο συνολικός αριθμός των ατόμων που ενήργησαν στο περιστατικό ήταν 12 τα οποία χρησιμοποίησαν συνολικά τρία αυτοκίνητα για να μεταβούν στο σημείο της Θεσσαλονίκης όπου δολοφόνησαν τον 19χρονο Αλκη.

Είχε προηγηθεί συνεννόηση των εμπλεκόμενων μέσω μηνυμάτων σε γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, ήταν μαχαίρια, ξύλινα στειλιάρια, δρεπάνι αλλά και σιδερένιοι σωλήνες.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ενώ είχαν καταφέρει ήδη πολλά χτυπήματα στα θύματα, άκουσαν το έναν εξ αυτών (πιθανότατα τον Αλκη) να φωνάζει “φτάνει, φτάνει”. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή είδαν 8 οπαδούς του Αρη να έρχονται προς το μέρος τους κρατώντας αντικείμενα και έκριναν σκόπιμο να αποχωρήσουν.

Ενας από τους θύτες είχε τραυματιστεί στο χέρι και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε είχε γεμίσει αίματα. Για το λόγο αυτό το ένα από τα καθίσματα του αυτοκινήτου το ξήλωσαν και το πέταξαν. Αργότερα ένας από τους θύτες ξεφορτώθηκε το μαχαίρι του πετώντας το σε υπόνομο.

Ο 20χρονος, ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία, το έκανε στις 3 Φεβρουαρίου συνοδευόμενος μάλιστα από τον πατέρα του και άλλο συγγενικό του πρόσωπο. Το διαβατήριό του φέρεται να σφραγίστηκε στο Μεθοριακό Σταθμό της Κρυσταλλοπηγής.

Mετά τις πρώτες συλλήψεις, ένας εκ των συλληφθέντων είπε ότι αφορμή για την επίθεση στην οποία τελικά φονεύτηκε ο Αλκης ήταν προηγούμενη επίθεση των οπαδών του Αρη σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Ωραιόκαστρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα