Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια ο 20χρονος κατηγορούμενος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια ο 20χρονος κατηγορούμενος που είχε διαφύγει στην Αλβανία
Κάποιοι από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους Eurokinissi

Στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε την Παρασκευή ο 20χρονος κατηγορούμενος που είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 20χρονος, ο οποίος είχε διαφύγει στην πατρίδα του, παραδόθηκε, χθες το βράδυ, στις ελληνικές αστυνομικές αρχές, προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Μέσω του υπόγειου πάρκινγκ των Δικαστηρίων, οδηγήθηκε στο γραφείο της εισαγγελέως πρωτοδικών προκειμένου να επικυρωθεί το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον την 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Είχε προηγηθεί, το πρωί, η μεταγωγή ακόμη τεσσάρων κατηγορούμενων για την ίδια υπόθεση, μεταξύ αυτών και του 25χρονου που κατονομάστηκε από συγκατηγορούμενό του ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Ο ένας μετά τον άλλον θα περάσουν από το γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το άγριο έγκλημα. Η ποινική τους μεταχείριση θα αποφασιστεί μετά το πέρας των απολογιών τους, κάτι που αναμένεται αργά το απόγευμα.

Χθες απολογήθηκαν τρεις ακόμη συλληφθέντες και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκαν προφυλακιστέοι, όπως είχε συμβεί με τρεις ακόμη συγκατηγορουμένους τους, τα προηγούμενα 24ωρα.

Όλοι διώκονται -μεταξύ άλλων- για ανθρωποκτονία με δόλο και δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας με δόλο. Οι πράξεις είναι από κοινού και αφορούν αφενός τη δολοφονία του 19χρονου και αφετέρου τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα