Δολοφονία 19χρονου: Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη – Τραύμα από μαχαίρι φέρει ένας από τους συλληφθέντες

Δολοφονία 19χρονου: Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη –  Τραύμα από μαχαίρι φέρει ένας από τους συλληφθέντες
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του Άλκη INTIME

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι γονείς του Άλκη, καθώς και οι δύο φίλοι του 19χρονου που δέχτηκαν επίθεση. Νέα στοιχεία για έναν εκ των συλληφθέντων.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς του Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους.

Μαζί με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια πέρασαν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαρίλαου.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του Άλκη INTIME

INTIME

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου φέρνει στην επιφάνεια η ΕΡΤ, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας από τους συλληφθέντες φέρει τραύμα από μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας 22χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη, με τραύμα από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον Άλκη.

Να σημειωθεί πως, στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται δυο Έλληνες και ένας Αλβανός για την εμπλοκή τους στην δολοφονία από τους συνολικά 9 συλληφθέντες για την υπόθεση, μετά και την κατάθεση του 23χρονου αλβανικής καταγωγής που αρνείται τη φυσική συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση υποστηρίζοντας ότι τη στιγμή εκείνη λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκίνητου του και επέστρεψε να το σταματήσει.

Θεοδωρικάκος: Εντός της ημέρας το διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία

Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και αυτό γίνεται πραγματικότητα” δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος έχουν βγει εντάλματα για 11 ανθρώπους και οι 9 είναι στη φυλακή, ανακρίνονται και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη: “Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα”.

Αναφορικά με τις συλλήψεις που εκκρεμούν, είπε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν. Σύμφωνα με τον ίδιο η μια βρίσκεται στην Ελλάδα και η δεύτερη πρόκειται για πολίτη Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία.

Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας”, επεσήμανε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα