Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του
Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης INTIME

Συμπληρώνονται αύριο, Σάββατο 40 ημέρες από τον θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού και το μήνυμα που αφιέρωσε ο πατέρας του, Αριστείδης ραγίζει καρδιές.

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται αύριο, Σάββατο (12/03) από την ημέρα που ο 19χρονος Άλκης Καμπανός έπεφτε νεκρός από τα χτυπήματα οπαδών στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί έκτοτε, οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου να έχουν συλληφθεί, αρκετοί σύνδεσμοι οπαδών να έχουν σφραγιστεί και νέα μέτρα για την αντιμετώπιση περιστατικών οπαδικής βίας να έχουν εφαρμοστεί, ωστόσο η οικογένεια του Άλκη Καμπανού βιώνει ακόμα δραματικές στιγμές, οι οποίες αποτυπώνονται στο συγκινητικό μήνυμα που μοιράστηκε στα social media, ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από την ημέρα του θανάτου του γιου του.

Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη:

«ΑΛΚΗ μου…

ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)… Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα ‘σ’ αγαπώ’ και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα