Δολοφονία Άλκη: Συμφωνία Άρη και ΠΑΟΚ για φιλικό στη μνήμη του 19χρονου

Δολοφονία Άλκη: Συμφωνία Άρη και ΠΑΟΚ για φιλικό στη μνήμη του 19χρονου
Δολοφονία 19χρονου Άλκη Eurokinissi Sports

Θεόδωρος Καρυπίδης και Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησαν να διεξαχθεί φιλικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη.

Σε συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού Άρη και ΠΑΟΚ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη ήρθαν ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων, Θεόδωρος Καρυπίδης, και ο διευθύνων σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, οι οποίοι σήμερα βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, το γεγονός αυτό γνωστοποίησε ο Μάκης Γκαγκάτσης μετά το τέλος της συνάντησης με τον Εισαγγελέα., στην οποία το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος.

“Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ” τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Θόδωρος Καρυπίδης και Μάκης Γκαγκάτσης

Υπενθυμίζεται πως την επιθυμία για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού εξέφρασε ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη την ημέρα της κηδείας του.

Δολοφονία Άλκη: “Μίλησε” και το τηλέφωνο του 23χρονου – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ξετυλίγεται το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως «δένουν» ακόμα περισσότερο τον 23χρονο που έχει συλληφθεί ως ο δράστης της επίθεσης.

Το επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο που αξιοποιεί η αστυνομία έχει να κάνει με ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Άλκης.

Όπως ανέφερε το Open πάνω του έχουν εντοπιστεί στοιχεία τόσο του θύματος, όσο και του 23χρονου που έχει συλληφθεί.

Από την άλλη φαίνεται να έχουν “μιλήσει” και τα τηλέφωνα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων που αποκαλύπτει με ποιους μίλησε ο 23χρονος μετά τη δολοφονία του Άλκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως ο 23χρονος είχε επικοινωνία με ορισμένα από τα 10-15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

Δολοφονία 19χρονου: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι στη σκηνή του εγκλήματος, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο που εντοπίστηκαν μετά την επίθεση.

Το μαχαίρι μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, καθώς και για δακτυλικά αποτυπώματα.

Ενα άλλο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει απο την έρευνα των αρχών είναι οτι το κονβόι των αυτοκινήτων με τους δράστες ξεκίνησε απο τον σύνδεσμο που έκανε έρευνα η αστυνομία και βρήκε πολλά πολεμοφόδια. Εκεί ο 23χρονος είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα