Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρευνα σε ορφανοτροφείο στην Αττική για κακοποίηση παιδιών

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρευνα σε ορφανοτροφείο στην Αττική για κακοποίηση παιδιών
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου intime

Μια σειρά καταγγελιών για εμπορία βρεφών και κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο έρχεται στη δημοσιότητα σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Έρευνα διεξάγεται σε κεντρικό ορφανοτροφείο στην Αττική για κακοποίηση παιδιών σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας νωρίτερα στον «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM.

“Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα με μεικτά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και παιδοψυχολόγους και παιδιάτρους που έχουμε ορίσει, σε κεντρικό ορφανοτροφείο στην Αττική, διότι έχουμε μια σειρά καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών, για σεξουαλική κακοποίηση μεταξύ παιδιών που εργαζόμενοι προσέχουν.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω πάει τρεις φορές στον εισαγγελέα. Κατέθεσα πάλι μηνυτήρια αγωγή. Κατάλαβα ότι πέφτω πάνω σε δεύτερη μηνυτήρια αγωγή για το συγκεκριμένο ίδρυμα, ιδιωτικό, για εμπορία βρεφών. Τώρα πάμε για κακοποίηση. Και δεν μένουμε μόνο στο ρόλο του εισαγγελέα. Κλιμάκιο είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη δομή να δει τι γίνεται και να εξετάσει εάν τα παιδιά κακοποιούνται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα