Δωρεά οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα από την εταιρεία "Παπαστράτος"

Δωρεά οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα από την εταιρεία "Παπαστράτος"

Η δωρεά ύψους ενός εκατ. ευρώ αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4 x 4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος» συναντήθηκε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Η Όλγα Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς.

Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές. Η δωρεά ύψους ενός εκατ. ευρώ αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4 x 4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

ADVERTISING

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο Επιτελάρχης του ΠΣ Υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Παπαστράτος
SHARE:

24Media Network