ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

O Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης κα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  Παπαστράτος, κ. Χρήστος Χαρπαντίδης στην Συνέντευξη  Τύπου για το προγράμμα «Συνεχίζουμε Μαζί»

Παπαστράτος: Ενισχύει την ρευστότητα των επιχειρήσεων μικρής λιανικής με 10 εκατ. ευρώ

«Συνεχίζουμε Μαζί»: Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα άμεσης στήριξης του κλάδου από την Παπαστράτος. Στόχος η ενίσχυση της Μικρής Λιανικής ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας.

Παπαστράτος: Το IQOS αδειοδοτήθηκε από τον FDA ως Προϊόν Καπνού Διαφοροποιημένου Κινδύνου

Παπαστράτος: Το IQOS αδειοδοτήθηκε από τον FDA ως Προϊόν Καπνού Διαφοροποιημένου Κινδύνου

Η "Παπαστράτος" σημειώνει ότι ο FDA διαπιστώνει μειωμένη έκθεση των χρηστών του προϊόντος σε χημικές ουσίες και θεωρεί ότι η απόφασή του είναι κατάλληλη για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Τελετή παράδοσης 20 πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά της εταιρείας Παπαστράτος στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Μητσοτάκης: Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Παρουσία του πρωθυπουργού η παράδοση 20 πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά της εταιρίας ¨Παπαστράτος". "Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης..

Άνδρας που καπνίζει

Παπαστράτος: Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό σε παράνομα τσιγάρα στην Ε.Ε. για το 2019

Η Παπαστράτος συνεχίζει να πρωτοστατεί στη μάχη κατά του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων έχοντας επενδύσει περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε σχετικές δράσεις, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Χρήστο Χαρπαντίδη.

Ένα Εκατομμύριο Λιγότεροι Καπνιστές

Παπαστράτος: Ένα εκατομμύριο λιγότεροι καπνιστές έως το τέλος του 2021

Ο στόχος θα οδηγήσει σε ραγδαία μείωση των καπνιστών, της τάξεως του 50%. Αφορά σημερινούς καπνιστές που είτε θα διακόψουν το κάπνισμα είτε θα στραφούν σε καλύτερες εναλλακτικές – προϊόντα θέρμανσης καπνού ή ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Φωτό αρχείου: Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος Χρ. Χαρπαντίδης

Χρ. Χαρπαντίδης: Θέμα σεβασμού και πολιτισμού η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, μίλησε στο 4ο Thessaloniki Summit σημειώνοντας ότι πρέπει "να πάμε σε μία κοινωνία που είτε οι άνθρωποι δεν καπνίζουν, είτε χρησιμοποιούν σημαντικά καλύτερες εναλλακτικές".

Από αριστερά: Χρήστος Χαρπαντίδης, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Νίκος Κομινέας, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Πόλεις προς το καλύτερο: Τα μικρά βήματα που θα καθορίσουν τις πόλεις του μέλλοντος

Επί τάπητος τέθηκαν τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές αρχές και ο ιδιωτικός τομέας, ως προς τις πρακτικές ενσωμάτωσης των σύγχρονων τάσεων στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αντώνης Μακρής, Τάσος Ζάχος, Περικλής Γαλανάκης, Νίκος Φλίγκος, Κωστής Σταυρόπουλος.

Η επόμενη μέρα του retail: Πώς η τεχνολογία και η ανθρώπινη επαφή μπορούν να κάνουν μαζί τη διαφορά

Μια δυναμική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου σκιαγραφήθηκε η επόμενη μέρα του λιανεμπορίου.

Φωτογραφία: Συντοντιστής: Pedro Fuentes, Chief Security Officer at WiseKey & Representative of the OISTE Foundation - Esteban Giudici, Senior Policy Advisor at Transnational Alliance to Combat Illicit Trade (TRACIT), Geoff Keogh, Economic Officer, U.S. Embassy Athens, Matteo Mattei, External Affairs, Director of Illicit Trade Prevention EU Region at Philip Morris International, Antigoni Papanikolaou, Director of Legal Affairs Microsoft Greece, Nikolaos Serkentzis, Cyber Crime Division of the Hellenic Police

Στην εποχή του κυβερνοχώρου δεν υπάρχει offline: Όσα μάθαμε σε μια ημέρα

Η εξελισσόμενη σχέση του ηλεκτρονικού εγκλήματος με το παράνομο εμπόριο και η αναγκαιότητα για νέες, διαφορετικού τύπου συνεργασίες, στην αντιμετώπισή τους στο επίκεντρο συζήτησης, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το IQOS της Philip Morris (AP Photo/Eugene Hoshiko)

IQOS: Πήρε το πράσινο φως για να μπει στην αγορά της Αμερικής

Μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους που κράτησαν δύο χρόνια ο FDA έδωσε την έγκριση του για κυκλοφορία του IQOS στην Αμερική. Αναφέρει ότι το προϊόν της Philip Morris μπορεί να βοηθήσει στην διακοπή του καπνίσματος.

Το εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο

Παπαστράτος: Ξεκινά μεγάλο πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών για προστασία από φυσικές καταστροφές

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε 18 περιοχές σε όλη τη χώρα (24 ημερίδες), από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο 2019, με στόχο να εκπαιδευτούν 7.000 πολίτες

O Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος θέτει σε λειτουργία το εργοστάσιο παραγωγής Heets για Iqos στον Ασπρόπυργο τον Μάρτιο του 2018

Παπαστράτος: Το Iqos έσπασε το φράγμα του 7% στην Ελλάδα

Μερίδιο άνω του 7% καταγράφει στην ελληνική αγορά το Iqos στην συνολική αγορά των καπνικών προϊόντων 2 χρόνια μετά το λανσάρισμα του και έναν από την έναρξη της παραγωγή του στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο