Δύο βραβεία Ermis Silver για τις δράσεις του Stoiximan.gr

Δύο βραβεία Ermis Silver για τις δράσεις του Stoiximan.gr

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η ταινία "’Ενα Μαζί σου" στo πλαίσιo της καμπάνιας υποστήριξης αθλητών και αθλητριών της ολυμπιακής αποστολής του Ρίο, και το δεύτερο το «Κορυφές», μια παραγωγή για την προβολή της χορηγίας του Stoiximan με τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Tα κορυφαία και πλέον καταξιωμένα  στον χώρο της ελληνικής διαφήμισης βραβεία Ermis έφεραν εφέτος δύο αργυρές απονομές σε παραγωγές που έγιναν για λογαριασμό του Stoiximan.gr , της μεγαλύτερης εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

Το πρώτο βραβείο το απέσπασε η ταινία με τίτλο «’Ενα Μαζί σου», στo πλαίσιo της καμπάνιας υποστήριξης αθλητών και αθλητριών της ολυμπιακής αποστολής του Ρίο από το Stoiximan.gr . Την παραγωγή της ταινίας επιμελήθηκε η εταιρία Ribeye.

Ο Τάσος Κυριακαντωνάκης, παραγωγός της Ribeye σημείωσε σχετικά : «Μια διαφήμιση για να συγκινεί και να προκαλεί θετικά τον θεατή χρειάζεται μια ωραία ιδέα που γίνεται σενάριο από τη διαφημιστική, έναν ώριμο και τολμηρό πελάτη να την υιοθετήσει και μια εταιρία παραγωγής να την εκτελέσει σωστά. Αυτό το τρίπτυχο είναι σπάνια τόσο λειτουργικό και εναρμονισμένο, ώστε να “γίνουν ένα”. Τελικά αυτό δεν ήταν απλά το σλόγκαν μιας ωραίας διαφήμισης αλλά τρόπος σκέψης και μια αληθινή πραγματικότητα στη συνεργασία μας με το Stoiximan.gr και την Another Circus

Το δεύτερο βραβείο δόθηκε στην ταινία « Κορυφές», μια παραγωγή για την προβολή της χορηγίας του Stoiximan με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η ταινία απέσπασε Silver Ermis για την μουσική της, την οποία και επιμελήθηκε η εταιρία Oxyzed

O Μικές Μπίλης, διεθυντής παραγωγής της Oxyzed, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε σ‘ αυτήν την ομάδα. Σε κάθε project του Stoiximan, όλοι οι συντελεστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό μας βάζει και εμάς σε αυτήν την ενέργεια.
 Να εμπνεόμαστε, να δημιουργούμε, να δίνουμε ό, τι καλύτερο είμαστε. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.»

Ο Ευάγγελος Καραπέτσας, συνιδρυτής της Another Circus, διαφημιστικής εταιρίας του Stoiximan.gr, που επιμελήθηκε τις δύο ταινίες, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί, καταρχάς γιατί έχουμε δίπλα μας έναν πελάτη που μοιράζεται το όραμα μας. Μαζί δημιουργούμε υψηλής αισθητικής καμπάνιες  κι ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη της επικοινωνιακής μας στρατηγικής. Κατά δεύτερον, γιατί πλαισιωνόμαστε από πολύτιμους συνεργάτες όπως η Ribeye και η Oxyzed χωρίς τους οποίους τα έργα αυτά δεν θα είχαν τόσο την ποιότητα όσο και την αποτελεσματικότητα που μας οδήγησαν στη βράβευση.»

Τέλος, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος διευθυντής marketing και Επικοινωνίας του Stoiximan.gr τόνισε με αφορμή τις δύο διακρίσεις : «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση. Αντικατοπτρίζει  την φιλοσοφία της εταιρείας μας για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αποτελέσματα. Τη φιλοσοφία μας αυτή ενστερνίστηκε και ανέδειξε περαιτέρω η δημιουργική ομάδα που διαμορφώθηκε για την παραγωγή των ταινιών αυτών. Από τα στελέχη του τμήματος marketing του Stoiximan, στη διαφημιστική μας εταιρεία που ανέδειξε το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε μέχρι τις εταιρείες παραγωγής που τα υλοποίησαν με άψογο τρόπο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος 'Μέγας Αλέξανδρος': Πλημμύρισε από δρομείς η Θεσσαλονίκη

Δράση της Stoiximan για τα παιδιά: Oι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν

SHARE:

24Media Network