Έγκλημα στη Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του 44χρονου συζυγοκτόνου

Έγκλημα στη Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του 44χρονου συζυγοκτόνου
ΕΚΑΒ Eurokinissi

Ο πατέρας του 44χρονου συζυγοκτόνου από το έγκλημα της Μάνης έφυγε σήμερα από τη ζωή. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν είχε πληροφορηθεί για το συμβάν.

Έφυγε από τη ζωη τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/11) ο πατέρας του 44χρονου που το βράδυ της Κυριακής δολοφόνησε με καραμπίνα τη σύζυγό του στη Μάνη, μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ύστερα από τροχαίο που είχε. Μάλιστα στο νοσοκομείο έσπευσε το βράδυ εκείνο που ο γιος του δολοφόνησε τη σύζυγό του. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έμαθε για το συμβάν.

“Την κακοποιούσε συστηματικά”

Για τους κατοίκους της περιοχής, αρκετά στοιχεία που κρύβονται και έρχονται σιγά-σιγά στη δημοσιότητα φαίνεται πως ήταν γνωστά, καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι που διατηρούσε μίνι μάρκετ στην περιοχή ήταν αρκετά γνωστό στην τοπική κοινωνία του Πύργου Διρού, όπως και τα ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του θύματος, ωστόσο, ουδείς είχε μιλήσει ή προχωρήσει σε κάποια καταγγελία.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αρχές, οι σκηνές ζηλοτυπίας ήταν κομμάτι της καθημερινότητας του ζεύγους, με τον δράστη να εκφράζει συχνά με βίαιο τρόπο την παθολογική του ζήλια προς τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα έπεφτε τακτικά θύμα κακοποίησης από τον ίδιο. Ο 44χρονος συζυγοκτόνος κατηγορούσε συχνά τη γυναίκα του και φέρεται να βιαιοπραγούσε σε βάρος της και μάλιστα μπροστά στα δύο παιδιά τους, ενώ αυτή η έξαρση ζήλιας φαίνεται που οδήγησε σε νέο διαπληκτισμό ήταν που “όπλισε” τα χέρια του για να την πυροβολήσει και να τη σκοτώσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα