Λότους: Εγκλωβισμένη στα σύνορα της Αλβανίας η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη – Η συγκλονιστική ανάρτηση

Λότους: Εγκλωβισμένη στα σύνορα της Αλβανίας η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη – Η συγκλονιστική ανάρτηση
O Γιώργος και η Λότους Instagram Λότους

"Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο τρομακτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχα μέχρι στιγμής", είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη του Γιώργου Λασκαρίδη, Λότους

Εγκλωβισμένη στα σύνορα της Αλβανίας με την Ελλάδα βρέθηκε η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη. Η Λότους, κοπέλα του παίκτη του φετινού MasterChef, είναι είναι λάτρης των ταξιδιών και αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα.  Ωστόσο, βρέθηκε εγκλωβισμένη στα σύνορα Αλβανίας – Ελλάδας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και σύμφωνα με την ίδια δεν μπορεί να μπει στη χώρα μας. 

Με ανάρτησή της στο Instagram περιγράφει την εμπειρία της ως εξής:

“Αλήθειες και ταξίδια  

Συνήθως μου αρέσει να μοιράζομαι τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες. ΑΛΛΑ! Έχω κάνει ταξίδια σε όλο τον πλανήτη και έχω ζήσει τρελές και επικίνδυνες καταστάσεις και είναι πολύ σημαντικό να ακούω και να μαθαίνω πράγματα.  

Μου αρέσει να είμαι έμπνευση για άλλους, όμως είναι και καθήκον μου να ενημερώνω τους ανθρώπους για τα ταξίδια.  

Πραγματοποίησα το πιο συναρπαστικό roadtrip με την μαμά μου. Περάσαμε τόσες χώρες με ένα βαν, κάναμε μπάνια στην Κροατία, κοιμηθήκαμε σε πανέμορφα κάμπινγκς, περάσαμε οδηγώντας μέσα από μεγάλα βουνά. Όλοι μας καλωσόρισαν μέχρι που φτάσαμε στην Αλβανία, όπου θέλαμε να περάσουμε τα σύνορα, για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό που είναι η Ελλάδα. Και εκεί μας απέρριψαν στα σύνορα, δεν μας άφησαν να τα περάσουμε. Δεν το ξέραμε αυτό και είδαμε και άλλους ανθρώπους από την ΕΕ να απορρίπτονται. Βρισκόμαστε για περισσότερες από 48 ώρες κολλημένες στα σύνορα της Αλβανίας. Καλέσαμε τις πρεσβείες και παρόλο που είχαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα δεν ήξεραν να μας πουν τι να κάνουμε ακριβώς. Η εναλλακτική που έχουμε ήταν να περάσουμε πίσω από την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία στη Βουλγαρία. Όσο βρισκόμαστε στα σύνορα ακούμε να λένε πως τα σύνορα της Βόρειας Μακεδονίας είναι κλειστά, το Κοσσυφοπέδιο είναι κλειστό, η Βουλγαρία κλείνει σύντομα και μπορείτε να πάρετε το πλοίο προς την Ιταλία. Καταλήξαμε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε πια και περιμένουμε να μας καλέσει η πρεσβεία. Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο τρομακτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχα μέχρι στιγμής. Στο τέλος η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη. Αλλά το να μην ξέρω τι να κάνω και να ανακαλύψω ότι και οι επίσημες αρχές δεν έχουν τώρα ιδέα σου δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια. Το να ταξιδεύεις έχοντας να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σίγουρα κάνει το ταξίδι πιο συναρπαστικό. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να ενημερώνεστε πριν μπείτε στη διαδικασία να ταξιδέψετε. Αλλά σίγουρα ελλοχεύει ο κίνδυνος τα πράγματα σε κάθε να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.” έγραψε η Λότους στην μακροσκελή ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα