Αδελφοκτονία στην Κρήτη: Σοκάρει ο ιατροδικαστής- 'Σταμάτησα να μετρώ τις μαχαιριές μετά τις 60'

Αδελφοκτονία στην Κρήτη: Σοκάρει ο ιατροδικαστής- 'Σταμάτησα να μετρώ τις μαχαιριές μετά τις 60'

Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα όταν ο 28χρονος επιτέθηκε το μεσημέρι στον 21χρονο αδερφό του και τον μαχαίρωσε την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι

«Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60». Με τη φράση αυτή ο Ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης περιέγραψε τα ανατριχιαστικά ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομήςπου διενήργησε στο άψυχο σώμα του 21χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου του του αδερφού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι τα χτυπήματα προήλθαν μόνο από μαχαίρι και όχι από μπαλτά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα χτυπήματα εντοπίζοντας στα δυο άνω άκρα, στο κεφάλι και στο θώρακα ενώ σημείωσε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην επαγγελματική του διαδρομή.

ADVERTISING

Αναφορικά με τον 28χρονο αδελφοκτόνο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι πιθανότατα κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες. Αναμένει ωστόσο τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να αποφανθεί με σιγουριά για την αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15.00 το μεσημέρι τα δύο αδέρφια οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία στα Περιβόλια με τη διπλή τραγωδία να αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πώς εκτραχύνθηκαν τα πράγματα και πώς ένας νέος άνθρωπος (με γνωστά ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία όμως κρατούσε υπό έλεγχο) αποφάσισε να σκοτώσει τον αδερφό του και να αυτοκτονήσει.

(Με πληροφορίες από CretaLive)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυλαία στην οικογενειακή τραγωδία: Το μεσημέρι κηδεύονται τα δύο αδέρφια στο Ρέθυμνο

Κρήτη:Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε πίνοντας υγρά μπαταρίας

24Media Network