'Αετονύχισσα' άδειαζε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις γνωστά κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα και Κηφισιά

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΩΝ (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ)
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΩΝ (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ) EUROKINISSI

Η 34χρονη που προσποιούνταν την πελάτισσα, αφού αποσπούσε την προσοχή των υπαλλήλων, αφαιρούσε μέρος των κοσμημάτων που της είχε επιδειχθεί. Η αξία των αφαιρεθέντων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 100.000 ευρώ από 11 περιπτώσεις!

Με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις που πολλοί ταχυδακτυλουργοί θα ζήλευαν, μία 34χρονη ξαλάφρωνε προθήκες και βιτρίνες γνωστών κοσμηματοπωλείων στο κέντρο της Αθήνας και στην Κηφισιά. Η 34χρονη συνελήφθη, την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στο Κολωνάκι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συλληφθείσα από το 2013, μετέβαινε σε κοσμηματοπωλεία του κέντρου των Αθηνών και της Κηφισιάς και αφού αποσπούσε την προσοχή των υπαλλήλων, αφαιρούσε μέρος των κοσμημάτων που της είχε επιδειχθεί.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχει διαπράξει 11 κλοπές με αυτόν τον τρόπο, με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, να εκτιμάται στις 100.000 ευρώ!

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή της σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

SHARE: