Αφαίρεσαν πάνω από 175.000 ευρώ από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους υποψήφιους νοικάρηδες

Αφαίρεσαν πάνω από 175.000 ευρώ από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους υποψήφιους νοικάρηδες
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Ζευγάρι έκλεισε ραντεβού στην ηλικιωμένη και όταν πήγαν στο σπίτι της, ο άντρας επικαλέστηκε ότι δήθεν πετάγεται μέχρι την τράπεζα, μπήκε στο δωμάτιό της δίχως εκείνη να το αντιληφθεί και της αφαίρεσε 175.000 ευρώ σε μετρητά.

Κυριολεκτικά ξάφρισαν τις οικονομίες μίας ηλικιωμένης γυναίκας στη Νέα Σμύρνη, εξαπατώντας την και χρησιμοποιώντας την μέθοδο της απασχόλησης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα το πρωί της Πέμπτης από δήθεν ενδιαφερόμενο για οικία που νοίκιαζε στην Ερμιόνη Αργολίδας. Η ανυποψίαστη γυναίκα τους έκλεισε το ραντεβού που ζήτησαν από κοντά στην οικία της, στη Νέα Σμύρνη, όπου αργότερα το μεσημέρι εμφανίστηκε ένα ζευγάρι.

Καθώς της είχαν πιάσει την κουβέντα και δείχνοντας στην ηλικιωμένη πως συμφωνούν με όσα ζητούσε, ο άντρας επικαλέστηκε ότι δήθεν θα πρέπει να πάει στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη της προκαταβολής και να της τα δώσει και ενώ η γυναίκα έμεινε πίσω με την ηλικιωμένη, ο άντρας αντί να φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της ηλικιωμένης δίχως εκείνη να τον αντιληφθεί και ψάχνοντας, βρήκε όλες τις οικονομίες της άτυχης γυναίκας, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της αργότερα στην Αστυνομία, όταν και το αντιλήφθηκε, αποτελούνταν από 175.000 ευρώ σε μετρητά, 10 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Το ζευγάρι των κλεφτών βεβαίως επικαλέστηκε πως δεν μπόρεσε να βγάλει χρήματα από την τράπεζα και έφυγαν έχοντας μαζί τους την τεράστια λεία που απέσπασαν από την ηλικιωμένη, η οποία υπέστη σοκ όταν ανακάλυψε τι πραγματικά είχε συμβεί σε βάρος της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα