Άγριο έγκλημα σε σπίτι στο Χαλάνδρι – Βρέθηκε πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια

Άγριο έγκλημα σε σπίτι στο Χαλάνδρι – Βρέθηκε πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια
Περιπολικό Eurokinissi

Η έντονη δυσοσμία από αποσύνθεση ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να καλέσει τις Αρχές-Όταν μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια με σχοινιά-Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ένας άντρας που έμενε με τη σύντροφό του σε αυτό

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εντός ισογείου διαμερίσματος όπου ανακαλύφθηκε ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, επί της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι.

Η έντονη δυσοσμία από αποσύνθεση ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να καλέσει τις Αρχές. Όταν μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια με σχοινιά. Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ένας άντρας που έμενε με τη σύντροφό του σε αυτό.

Ίχνη παραβίασης της εισόδου και έρευνας της οικίας δεν φαίνεται να υπάρχει, ενώ παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν το πτώμα είναι ο άντρας ή γυναίκα, αφού αυτή την στιγμή και παρουσία ιατροδικαστή, προσεκτικά για να μην καταστρέψουν τυχόν στοιχεία, προσπαθούν οι αστυνομικοί να ξεδιπλώσουν τα σεντόνια για να αποκαλυφθεί η σορός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα