Αθίγγανες έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων και με την μέθοδο της απασχόλησης τους 'ξαλάφρωναν'

ΑΡΓΟΣ-Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, διοργανώνουν από την Δευτέρα 6.10.2014 έως την Παρασκευή  10.10.2014, στην πόλη του Άργους. Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, παρουσία του  Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Ν. Ιωαννίδη, του Διευθυντή της Τροχαίας Αργολίδας Γ. Γαλάνη, των αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών Θ. Οικονόμου,Π. Παπαϊωάννου,Χ.Πετσέλη,Η.Χατζηγεωργίου ,του προέδρου του Τ.Δ. Άργους Δ. Καρυάμη ,της προέδρου του ΔΟΠΑΤ Π.Καλκούνου ,δημοτικών σύμβουλων, Ιερέων και του προσωπικού της τροχαίας Αργολίδας.

Οι εκδηλώσεις αυτές, θα περιλαμβάνουν:

β’ Έκθεση Τροχαίας στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος και ξενάγηση σε αυτή.

β’ Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου.

β’ Προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων.

β’ Ειδικές ομιλίες και προβολές για μαθητές.

β’ Διανομή ενημερωτικών εντύπων κ.λ.π.

Η Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00’ έως 14.00’) αλλά και το απόγευμα (18.00’ έως 20.00’).(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΣ-Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, διοργανώνουν από την Δευτέρα 6.10.2014 έως την Παρασκευή 10.10.2014, στην πόλη του Άργους. Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Ν. Ιωαννίδη, του Διευθυντή της Τροχαίας Αργολίδας Γ. Γαλάνη, των αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών Θ. Οικονόμου,Π. Παπαϊωάννου,Χ.Πετσέλη,Η.Χατζηγεωργίου ,του προέδρου του Τ.Δ. Άργους Δ. Καρυάμη ,της προέδρου του ΔΟΠΑΤ Π.Καλκούνου ,δημοτικών σύμβουλων, Ιερέων και του προσωπικού της τροχαίας Αργολίδας. Οι εκδηλώσεις αυτές, θα περιλαμβάνουν: β’ Έκθεση Τροχαίας στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος και ξενάγηση σε αυτή. β’ Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου. β’ Προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων. β’ Ειδικές ομιλίες και προβολές για μαθητές. β’ Διανομή ενημερωτικών εντύπων κ.λ.π. Η Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00’ έως 14.00’) αλλά και το απόγευμα (18.00’ έως 20.00’).(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν 5 υποθέσεις κλοπών σε σπίτια ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη μία 44χρονη Ρομά, μετά από ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, πέντε υποθέσεις κλοπών σε σπίτια ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στην Πρέβεζα, μία 44χρονη Ρομά, δυνάμει σχετικού εντάλματος προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Πρέβεζας.

Επίσης, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μία 35χρονη Ρομά συνεργό της. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι οι δύο γυναίκες, από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως και τον Ιούλιο του 2014, προέβαιναν σε κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας. Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους, επέλεγαν αρχικά τους υποψήφιους «στόχους» τους και είτε με τη μέθοδο της απασχόλησης είτε με διάρρηξη των σπιτιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό και αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά. Η 44χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

SHARE:

24Media Network