Αυτό είναι το βίντεο που πρόδωσε τον τζιχαντιστή του ISIS – Χτυπά αιχμαλώτους στη Συρία

Αυτό είναι το βίντεο που πρόδωσε τον τζιχαντιστή του ISIS – Χτυπά αιχμαλώτους στη Συρία

Ο 27χρονος αλλοδαπός εμφανίζεται μαζί με οπλαρχηγούς του ISIS να κρατούν λάβαρα και να χτυπούν αιχμαλώτους στη Συρία. Εικόνες που τον έκαναν να ομολογήσει στην Αντιτρομοκρατική.

Ένα βίντεο που είχε στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική και το οποίο έδειξε και στον ίδιο ήταν αυτό που οδήγησε τον 27χρονο τζιχαντιστή που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης να ομολογήσει πως ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Πρόκειται για οπτικοακουστικό υλικό από τη Συρία όπου εμφανίζεται και ο ίδιος ο συλληφθείς μαζί με άλλους οπλαρχηγούς του ISIS να κρατούν τα χαρακτηριστικά λάβαρα της οργάνωσης και να χτυπούν αιχμαλώτους. Μάλιστα, ο ίδιος ο 27χρονος φαίνεται να πηγαινοέρχεται μεταξύ των οπλαρχηγών και να χτυπά αιχμαλώτους που είναι δεμένοι πισθάγκωνα.

Όταν από την Αντιτρομοκρατική τού έδειξαν το βίντεο, ο ίδιος “έσπασε”, ομολογώντας πως ήταν όντως μέλος του ISIS στη Συρία και πως είχε συμμετάσχει σε αρκετές ανθρωποκτονίες που περιέγραψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να σημειωθεί πως ο συλληφθείς, που φέρεται να ήταν μεσαίο στέλεχος, εισήλθε στην Ελλάδα στις 28 Μαρτίου του 2018. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από έρευνα σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών στον Ελαιώνα, όπου διέμενε μαζί με τα 5 παιδιά του και την σύζυγό του. Εκεί ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα