Αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης καφετέριας στο Πεδίο του Άρεως

Αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης καφετέριας στο Πεδίο του Άρεως

Ο 43χρονος άντρας βρέθηκε στην τουαλέτα της καφετέριας, πυροβολημένος στο κεφάλι και πεσμένο δίπλα στα πόδια του βρέθηκε ένα πιστόλι και ένας κάλυκας, τα οποία περισυνελέγησαν για να εξεταστούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε οδήγησαν έναν 43χρονο άντρα στο να προβεί στο απονενοημένο διάβημα εντός της επιχείρησής του, στο κέντρο της Αθήνας στο ύψος του Πεδίου του Άρεως.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 4 το απόγευμα, ο συνέταιρος του 43χρονου, με τον οποίο διατηρούσαν μαζί μία καφετέρια επί της οδού Πατησίων 70 με την επωνυμία «Στάση 70», τον αναζητούσε και δεν τον έβρισκε.

Κατέβηκε στην αποθήκη που βρίσκεται στο υπόγειο και στη συνέχεια στην τουαλέτα, όπου ανακάλυψε τον άτυχο άντρα νεκρό και δίπλα του ένα πιστόλι. Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία που απέκλεισε τον χώρο μέχρι να μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αθηνών και ιατροδικαστής.

Ο 43χρονος άντρας ήταν πυροβολημένος στο κεφάλι και πεσμένο δίπλα στα πόδια του βρέθηκε ένα πιστόλι και ένας κάλυκας, τα οποία περισυνελέγησαν για να εξεταστούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας. Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές, ύστερα και από τις πρώτες καταθέσεις που ελήφθησαν στο σημείο, είναι πως πρόκειται για αυτοχειρία που σαν βασικό λόγο είχε την απόγνωση στην οποία φέρεται να είχε περιέλθει ο 43χρονος από σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε.

SHARE:

24Media Network