Διακόπηκε και πάλι η δίκη του "Λίπους" στον Άρειο Πάγο

Ο Γεωργιανός, γνωστός και με το ψευδώνυμο το "Λίπος", μεταφέρεται κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας ενώπιον του πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου
Ο Γεωργιανός, γνωστός και με το ψευδώνυμο το "Λίπος", μεταφέρεται κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας ενώπιον του πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου EUROKINISSI

Οι δικαστές διέκοψαν για τέταρτη κατά σειρά φορά τη δίκη του Γεωργιανού φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι. Την Παρασκευή θα απαντήσουν και στα νέα αιτήματα των συνηγόρων του, που τέθηκαν κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Διακόπηκε σήμερα και θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 27 Ιουλίου, η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το προσωνύμιο «το Λίπος».

Οι δικαστές διέκοψαν σήμερα, για τέταρτη κατά σειρά φορά, και την ερχόμενη Παρασκευή θα απαντήσουν και στα νέα αιτήματα των συνηγόρων του Γεωργιανού, που τέθηκαν κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Αναλυτικά, οι συνήγοροί του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φίλιας και Μανώλης Παπαδάκης ζήτησαν από τον Άρειο Πάγο να παρέμβει, προκειμένου οι αρμόδιες Αρχές να απαντήσουν άμεσα στις αναφορές που έχουν υποβάλλει ήδη από τον Μάιο για σειρά, όπως είπαν, παραβιάσεων των δικαιωμάτων του και τόνισαν: «Δεν έχει τύχει έως τώρα δίκαιης διαδικασίας. Στην περίπτωσή του μιλάμε για μία παραδιαδικασία».

Επίσης, ζήτησαν από το δικαστήριο να υπάρξει ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης, καθώς, όπως υποστήριξαν, από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του εκζητούμενου υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με τα όσα του αποδίδονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Vor V Zakone: Εξαρθρώθηκε μια ακόμη σπείρα της γεωργιανής μαφίας

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε ο "Εσκομπάρ της Ευρώπης"

Να μην εκδοθούν στην Γαλλία ζήτησαν τα τρία ηγετικά μέλη της "Vor V ZAKONE"

"Vor V Zakone": Πώς έπιασαν τον "Εσκομπάρ της Ευρώπης"

SHARE: