Δήθεν 'μέντιουμ' απέσπασε 95.000 ευρώ από θύμα του

Δήθεν 'μέντιουμ' απέσπασε 95.000 ευρώ από θύμα του

Κατάφερε μέσω τηλεφώνου και προσποιούμενος τον πνευματιστή - μελλοντολόγο, να αποσπάσει συνολικά το ποσό από μία 38χρονη στην Φλώρινα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, υποθέσεις απάτης και εκβίασης που τελέστηκαν σε περιοχή της Φλώρινας από τον Απρίλιο του 2016 έως και τον Φεβρουάριο του 2017, σε βάρος μίας 38χρονης.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών Ελλήνων, ενός 33χρονου άνδρα και δύο γυναικών, ηλικίας 50 και 76 χρόνων, για απάτη και εκβίαση κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 38χρονη κατήγγειλε ότι το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα άγνωστος άνδρας κατάφερε με απατηλό τρόπο, μέσω τηλεφώνου και προσποιούμενος τον πνευματιστή - μελλοντολόγο , να της αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 95.000 ευρώ!

Το απίστευτο αυτό χρηματικό ποσό για δήθεν προβλέψεις του δήθεν "μέντιουμ" είχε αποστείλει τμηματικά η παθούσα στους τρεις απατεώνες, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο,  ο δήθεν μελλοντολόγος εκβίαζε την 38χρονη,προκειμένου να της αποσπάσει και άλλα χρηματικά ποσά...

Μετά από ενδελεχή έρευνα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, ο 33χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 50 και 76 χρόνων, ενώ ακολούθως σε έρευνα στην οικία του 33χρονου σε περιοχή της Φλώρινας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 61 τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας, μία τράπουλα, χρηματικό ποσό 500 ευρώ, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία φορητή μονάδα αποθήκευσης.

Την κατάληξη αυτή, σίγουρα δεν την... προέβλεψε ο μελλοντολόγος και έτσι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας ενώ ερευνάται η συμμετοχή της σπείρας και σε τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις. Η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας .

SHARE: