Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατος 49χρονου στο Αιγάλεω;

Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατος 49χρονου στο Αιγάλεω;
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ανακάλυψαν πως το θύμα έφερε ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξί κρόταφο

Πλήθος ερωτηματικών έχει προκαλέσει στην Αστυνομία ο μυστήριος τρόπος που έχασε την ζωή του ένας 49χρονος μέσα στην ισόγεια κατοικία που έμενε, επί της οδού Εδέσσης 79 στο Αιγάλεω.

Νωρίτερα το πρωί, γείτονες άκουσαν έναν πυροβολισμό να προέρχεται από το σπίτι και κάλεσαν αμέσως την Άμεση Δράση. Στο μεταξύ, η μάνα του θύματος που έμενε μαζί με τον γιο της, μπήκε μέσα και τον βρήκε νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ανακάλυψαν πως το θύμα έφερε ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξί κρόταφο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ήταν πως πιθανόν βρίσκονταν μπροστά σε μία αυτοκτονία, ωστόσο πουθενά δεν βρέθηκε το όπλο, με αποτέλεσμα να καλέσουν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται τελικά για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία και το όπλο είχε παραπέσει κάπου που εκ πρώτης όψεως δεν μπορούσαν να βρουν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος δεν δείχνει να έχει ερευνηθεί, άρα αποκλείεται σε αυτή τη χρονική στιγμή, το κίνητρο να ήταν η ληστεία, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα, ο 49χρονος όντως να αυτοκτόνησε και η μητέρα του θύματος που τον ανακάλυψε, να πήρε και να έκρυψε το όπλο για να μην γίνει γνωστό ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής και αστυνομικοί της Ασφάλειας που πραγματοποιούν αυτοψία και λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την μητέρα του 49χρονου όσο και από γείτονες και γνωστούς τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα