Έγκλημα στα Μέγαρα: “Καταπέλτης” ο εισαγγελέας για τον σωφρονιστικό υπάλληλο

Έγκλημα στα Μέγαρα: “Καταπέλτης” ο εισαγγελέας για τον σωφρονιστικό υπάλληλο
Αστυνομικοί, Αρχείο Eurokinissi

Ο δράστης του εγκλήματος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία - Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Βαριές κατηγορίες απέδωσε η ελληνική Δικαιοσύνη στο σωφρονιστικό υπάλληλο για το φονικό στα Μέγαρα.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα: Ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Υπενθιμίζεται ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος το απόγευμα της Πέμπτης πυροβόλησε μετά από διαπληκτισμό εναντίον ενός ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα και μάλιστα μπροστά στο ένα από τα τρία παιδιά των θυμάτων του.

Ο 48χρονος άντρας κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο δράστης είναι γαμπρός του γιατρού που σκότωσε και φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι για τον δικό του χωρισμό με την αδερφή του θύματος, ενώ ενδεικτικό του μένους που επέδειξε εναντίον τους είναι ότι πυροβόλησε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του, μέχρι που ο ίδιος εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του, περίπου μισή ώρα μετά τις 11 το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα