Έγκλημα στην Ηλεία: Πέντε χτυπήματα δέχτηκε στο κεφάλι το θύμα

Έγκλημα στην Ηλεία: Πέντε χτυπήματα δέχτηκε στο κεφάλι το θύμα
Αστυνομία INTIME NEWS

Ο 68χρονος άντρας είχε δεχτεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι με κάποιο όργανο, ίσως εργαλείο, που δεν βρέθηκε στο σημείο-Τον βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος ο αδερφός του, που έμενε μαζί του, αργά χθες το βράδυ, γυρνώντας από το καφενείο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου για το έγκλημα που έγινε σε βάρος του 68χρονου άντρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες αργά το βράδυ και μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σύμφωνα και με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε στο σημείο και πραγματοποίησε την αυτοψία στο θύμα, ο 68χρονος έφερε πέντε βαθιά τραύματα στο κεφάλι από κάποιο όργανο, ίσως κάποιο εργαλείο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε στο σημείο.

Το θύμα εντοπίστηκε αργά χθες αργά το βράδυ, από τον αδερφό του ο οποίος έμενε μαζί του, στο σπιτάκι που είχαν ακριβώς δίπλα από το ελαιοτριβείο που διατηρούσαν στην περιοχή της Εφύρας Ηλείας.

Ήταν πεσμένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι του και μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ο αδερφός του τον βρήκε όταν επέστρεψε από το καφενείο του χωριού όπου πριν βρισκόταν.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε και κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας από την Ήλιδα.

Το ελαιοτριβείο αυτή την περίοδο ήταν εκτός λειτουργίας, δεν είχε εργάτες και ο χώρος δεν ήταν ερευνημένος ώστε το πιθανό κίνητρο του εγκλήματος να παραπέμπει σε τυχόν ληστεία. Το ίδιο το θύμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Από την Ασφάλεια, λαμβάνονται καταθέσεις από το στενό περιβάλλον του θύματος για να μπορέσουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί προς ποια κατεύθυνση να κινηθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα